Veelgestelde vragen

Kom ik in aanmerking voor een opname?
Afhankelijk van uw zorgbehoevendheid komt u hoger of lager op een wachtlijst terecht. Voor mensen met een grote zorgbehoefte wordt een snelle opname voorzien en wordt na een kennismakingsgesprek alles in gereedheid gebracht om u te verwelkomen.

Hoe groot is mijn kamer?
De grootte van uw kamer varieert tussen de 20 en 24m².

Heb ik een eigen badkamer?
Elke éénpersoonskamer beschikt over een eigen aparte badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo. De badkamer is ruim en voorzien van alle faciliteiten voor rolstoelgebruikers.

Kan ik mijn meubels meebrengen?
Wij willen u met het allerbeste comfort omringen. Daarom voorzien wij een speciaal verstelbaar bed met een aangepast matras en een ergonomische zetel. Omdat het belangrijk is dat u zich helemaal thuis kan voelen kan u een gedeelte van uw meubilair ook meebrengen en mag u de kamer decoreren met uw dierbaarste souvenirs.

Moet ik eten op de kamer?
Indien u dat wenst wordt het eten op de kamer gebracht. U kan echter ook samen met andere bewoners eten en genieten van een lekkere en gezellige gezamenlijke maaltijd.

Mag ik roken?
Aangezien een woonzorgcentrum een openbaar gebouw is, is roken niet toegestaan in het grootste gedeelte van het gebouw. Op het gelijkvloers is er wel een aparte rokersruimte voorzien en u kan uiteraard ook roken op de terrassen.