Woonzorgcentrum

Bij Nuance staat u 24 uur op 24 in het middelpunt van onze belangstelling. U geniet van een zeer kwalitatieve zorg- en dienstverlening, ongeacht uw gezondheidstoestand. Wij respecteren uw mening en u wordt omringd door warmte, geborgenheid en professionalisme.

Wij hechten een groot belang aan uw autonomie en proberen u te stimuleren om goed voor uzelf te zorgen en uw brein en ledematen zo fit mogelijk te houden.

Op de 5de verdieping hebben we een speciale afdeling gecreëerd voor personen met dementie.

Ook voor palliatieve zorgen kan u bij ons terecht.

 

Onze medewerkers

Onze verpleeg- en zorgverleners, kinesisten en ergotherapeuten zijn ervaren en getalenteerd. Bovenal hebben ze echter het hart op de juiste plaats en selecteren wij hen evenzeer op hun menselijke als op hun professionele capaciteiten.

Elke dag opnieuw staan meer dan 75 medewerkers paraat om het beste van zichzelf te geven en u een comfortabel verblijf met aangepaste zorgen te kunnen aanbieden. Ons zorgteam, bestaande uit verpleegkundigen, zorgkundigen, kinesisten en ergotherapeuten, beschikt over professionele hulpmiddelen en staat garant voor een kwaliteitsvolle verzorging.

Onze onthaalmedewerkers, de onderhoudsploeg, de keukenmedewerkers en het technische team verzorgen de omkadering en staan voortdurend in communicatie met uw zorgteam.