WELKOM

Welkom bij Nuance,

Nuance is een rusthuis in Vorst. Het ligt vlakbij het Dudenpark in een rustig en aangenaam kader. U kan alle praktische zaken aan ons overdragen en u bezig houden met de fijne dingen van het leven: mensen ontmoeten, genieten van leuke activiteiten, u in de watten laten leggen.

Wij hebben maar één doel voor ogen: uw tevredenheid. Wij waken dan ook minutieus over de kwaliteit van onze zorg en diensten en we omringen u met respect, luisterbereidheid en warmte. U krijgt een verzorging op maat, met een persoonlijk zorg- en leefplan dat we samen opstellen. Dagelijks bieden we u een waaier aan activiteiten aan waaruit u kiest wat u past en wat u fijn vindt.

Ons gebouw is splinternieuw en voorzien van het modernste comfort. Het is een echte «thuis» voor haar bewoners. Onze chef-kok bereidt uw eten ter plaatse. U mag uw kamer decoreren met uw persoonlijke souvenirs zodat u er zich snel op uw gemak voelt. Vaste bezoekuren kennen we niet. Uw familie en vrienden kunnen langskomen wanneer u wil.

Uw huis achterlaten en verhuizen naar een woonzorgcentrum doe je niet zomaar. Wij doen er alles aan om de overgang voor u vlot te laten verlopen, zodat u snel kan zeggen “Dit had ik al veel eerder moeten doen”. De zorg die we 24 uur op 24 geven, de vele sociale contacten met leeftijdsgenoten en het uniek kader dat we bieden, zullen uw levenslust een “boost” geven. Aarzel dan ook niet om te bellen en bij ons eens langs te komen. U bent van harte welkom!

Het team van Nuance

Residence Nuance is een initiatief van de groep Anima Care.