Solliciteren

Onze criteria

We garanderen onze bewoners een dienstverlening en een verzorging van onberispelijke kwaliteit. Dit streven naar excellentie is enkel mogelijk met een ploeg medewerkers die dezelfde teamspirit deelt. Onze mensen worden continu bijgeschoold. Zo krijgt iedereen de kans om nieuwe competenties aan te leren en naar hogere verantwoordelijkheden te groeien.

Wij hechten ook bijzonder veel belang aan uw menselijke kwaliteiten. Talent en inzet alleen volstaan immers niet. U moet ook het hart op de juiste plaats hebben om in onze ploeg te passen. Wij dragen zorg voor het leven.

Vacatures

Op dit moment is Nuance op zoek naar verpleegkundigen.

Spontaan solliciteren

Indien vriendelijkheid en zorg dragen u motiveren en u mee wil bouwen aan een fijne, warme en respectvolle werkomgeving, dan beantwoordt u zeker aan het profiel van medewerker dat wij zoeken. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen, zelfs al ziet u niet meteen een vacature binnen uw vakgebied. Wij ontvangen uw cv met motivatiebrief graag via email info@nuance-forest.be.

Wij zullen uw kandidatuur met de grootste discretie behandelen.

Vrijwilliger worden

Een babbeltje slaan met onze bewoners, helpen met het dekken en afruimen van de tafels, hulp bieden bij de animaties, voorlezen voor de bewoners, … Interesseert dit u en kan u er tijd voor vrijmaken, kom dan zeker langs of geef ons een seintje op 0479 89 89 99 of via info@nuance-forest.be. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers om het onze bewoners nog aangenamer te maken.